Μετακομίσεις Αθήνα

Μετακομίσεις Αθήνα από την μεταφορική εταιρεία Metaforeas.com προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για μετακομίσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων στην Αθήνα. Είμαστε μια πολύ καλά οργανωμένη μεταφορική εταιρεία στην Αθήνα, διαθέτουμε σύγχρονα φορτηγά, ανυψωτικό μηχάνημα και φυσικά μόνιμο και έμπειρο προσωπικό.

Για μετακομίσεις σπιτιών στην Αθήνα προσφέρουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες: συσκευασία επίπλων, συσκευασία υαλικών, συσκευασία ρούχων, αποσύνδεση και επανασύνδεση ηλεκτρικών συσκευών, αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επίπλων, απεγκατάσταση και εγκατάσταση κλιματιστικών.

Μετακομίσεις Αθήνα

Μετακομίσεις Αθήνα Τιμοκατάλογος Μετακομίσεων 2024 – 2025

Ποιο είναι το κόστος για μετακομίσεις Αθήνα;

Το κόστος για μετακομίσεις στην Αθήνα εξαρτάται από τις υπηρεσίες που θα επιλέξετε, από τα αντικείμενα που θα μεταφέρεται, από την απόσταση, και από την δυσκολία της μετακόμισης. Αυτό που συνήθως επηρεάζει το κόστος της μετακόμισης είναι η συσκευασία, για αυτό πολύς κόσμος μας ρωτάει πιο είναι το κόστος της μετακόμισης χωρίς συσκευασία.
Ακολουθεί τιμοκατάλογος μετακομίσεων. Οι παρακάτω τιμές αφορούν μετακομίσεις στην Αθήνα χωρίς συσκευασία με προσωπικό.

Μετακόμιση γκαρσονιέρας από 120€ έως 180€

Οι τιμές για μετακόμιση γκαρσονιέρας από 120€ έως 180€ συμπεριλαμβάνει φορτηγό και εργάτες, δεν συμπεριλαμβάνει συσκευασία. Οι τιμές αυτές αναφέροντε σε μια γκαρσονιέρα με τα ακόλουθα πράγματα: κρεβάτι, κομοδίνα, γραφείο, ψυγείο, πλυντήριο, φουρνάκι, έως 5-10 χαρτοκιβώτια, 5-10 σακούλες με ρούχα.

Μετακόμιση δυάρι σπίτι με ανυψωτικό από 300€ έως 450€

Μετακόμιση σπιτιού για δυάρι σπίτι με ανυψωτικό και προσωπικό συμπεριλαμβάνει: ψυγείο, πλυντήριο, κουζίνα, τραπέζι κουζίνας, καναπέδες 3θέσιος, 2θέσιος, πολυθρόνα, τραπεζάκι σαλονιού, βιβλιοθήκη, γραφείο, κρεβάτι με στρώμα και κομοδίνα, έως 30 κούτες και σακούλες.

Μετακόμιση Τριάρι η μεγαλύτερο

Για μετακόμιση σπιτιού τριάρι η μεγαλύτερο στο οποίο πρέπει να γίνει ολική συσκευασία όπως υαλικά , ρούχα , έπιπλα, είναι απαραίτητο να γίνει εκτίμηση από τον εξειδικευμένο εκτιμητή μας. Ο εκτιμητής έρχεται στον χώρο σας συζητάει μαζί σας για της εργασίες που θα γίνουν και σας ενημερώνει για το κόστος της μετακόμισης.

φορτηγό για μετακομίσεις αθήνα

Κάνε τη μετακόμιση μόνος σου!

Η υπηρεσία κάνε την μετακόμιση μόνος σου είναι μια από της προτάσεις μας για φθηνές μετακομίσεις στην Αθήνα

Μπορείς να νοικιάσεις το φορτηγό μαζί με τον οδηγό του και να κανείς την μετακόμιση μόνο σου.

Το κόστος για το φορτηγό είναι 80€

Αξιολογήσεις Πελατών

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη όλα τα παιδιά ήταν πολύ συνεργάσιμα

αξιολόγηση μετακομίσεις αθήνα

Μαρία Α.

Με εξυπηρέτησαν άμεσα! επαγγελματίες και πολύ καλά παιδιά

αξιολόγηση μετακομίσεις αθήνα

Γιάννης Κ.

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την συγκεκριμένη μεταφορική εταιρεία

αξιολόγηση μεταφορικής εταιρείας

Σπύρος Μ.